- Naturli' -

AUGALINĖS KILMĖS PICA „CAPRICCIOSA“

AUGALINĖS KILMĖS PICA „CAPRICCIOSA“

Pagaliau galime jums pristatyti Naturli’ augalinės kilmės picą „Capricciosa“!
100 % augalinė pica su augaliniu „kumpiu“ ir Italijos skoniu!
Su Naturli’ pica Capricciosa dar niekada nebuvo taip lengva pamėgti picą. Mes ją sukūrėme jums! Išpakuokite picą, įdėkite į orkaitę, ir viskas! Patiekite.

GAMINIMAS:

  1. Kepkite išėmę tiesiai iš šaldiklio. 225 °C (karštu oru 200 °C).
    Išimkite picą iš dėžutės ir nuimkite plastiką.
  2. Kepkite picą skardoje orkaitės viduryje maždaug 13–15 min.
    Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo orkaitės.

Anglies pėdsakas* 1,2 CO2e/kg ir apie 60 % mažesnis poveikis klimatui, palyginti su pica su rūkyta kiauliena.

 

*Klimato apskaičiavimas grindžiamas RISE maisto produktų poveikio klimatui duomenų baze, gamintojų informacija, transporto pramonės duomenimis ir ORKLA gamybai būdingais proceso duomenimis.

SUDEDAMOSIOS DALYS:

padas: KVIETINIAI MILTAI, vanduo, augalinis aliejus (rapsų), mielės, druska.

įdaras: vanduo, pomidorų tyrė, veganiško kumpio griežinėliai (vanduo, SOJŲ BALTYMAI, augalinis aliejus (rapsų), druska, natūralios kvapiosios medžiagos, dažiklis (burokėlių raudonasis), kvapioji rūkymo medžiaga), pomidorai, pievagrybiai, modifikuotas krakmolas, augalinis aliejus (kokosų), cukrus, druska, prieskoniai ir prieskonių ekstraktai tarp jų (česnakai, bazilikai, juodieji pipirai, raudonėliai), bambuko skaidulos, natūrali kvapioji medžiaga, emulsikliai (citrinų rūgštis, natrio fosfatas), dažiklis (karotenai). Gali būti PIENO pėdsakų. Vienai picai naudojama 10 % veganiško kumpio griežinėlių, 10 % pomidorų ir 8 % pievagrybių.

VIDUTINIS 100G MAISTINGUMAS:

  • Energinė vertė 773 kJ/185 kcal
  • Riebalai 6,1 g
    • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,0 g
  • Angliavandeniai 26 g
    • iš kurių cukrų 2,1 g
  • Baltymai 5,8 g
  • Druska 1,0 g