Bandelės su dešrelėmis
Kas sakė, kad užkandis negali būti 100% augalinis?
Jau paruošta valgymui, tereikia išimti iš šaldiklio ir po 3 valandų galima mėgautis puikiu augaliniu užkandžiu, kuris patiks ir vaikams, ir suaugusiems.
Jei norisi šiltų bandelių, galima jas trumpai pašildyti orkaitėje.
Dešrelės – žaliaisiais perlais vadinamų žirnių pagrindu.

Žirniai yra ne tik skanūs, juose gausu vitaminų, baltymų, skaidulų ir antioksidantų. Žaliuosiuose žirneliuose yra labai daug baltymų ir skaidulų ir labai mažai kalorijų. Be to, juose taip pat yra svarbių B vitaminų bei reikalingo C vitamino, kuris stiprina imunitetą.
SUDEDAMOSIOS DALYS:
KVIETINIAI miltai, žirnių faršas (34 %) [vanduo, žirnių baltymai, kokosų aliejus, rapsų aliejus, KVIEČIŲ GLITIMAS, pomidorai, svogūnai, česnakai, bulvių krakmolas, fermentuota dekstrozė, stabilizatorius (metilceliuliozė), druska, prieskonių mišinys, grybų ekstraktas, rūkyta druska (gliukozė, druska, dūmo kvapioji medžiaga)], vanduo, pastarnokų milteliai, gliukozės sirupas, margarinas [rapsų aliejus, kokosų aliejus, vanduo, visiškai hidrintas rapsų aliejus, druska, emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga, vitaminas A], KVIEČIŲ GLITIMAS, sausos mielės, joduotoji druska, miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis). Sudėtyje gali būti sojų pėdsakų.
VIDUTINIS 100G MAISTINGUMAS:
- Energinė vertė 981 kJ/ 234 kcal
- Riebalai 6,0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,6 g
- Angliavandeniai 33 g
- Baltymai 11 g
- Druska 1,2 g