NATURLI SOJŲ MALTINIAI
Kas gamina ypač skanius, sultingus augalinius mėsainius?
Mes! Siūlome paragauti Naturli‘ maltinius.
Išbandykite mūsų 100 % augalinius ir 100 % skanius bei aromatingus maltinius gamindami savo mėsainius.
Ir tai dar ne viskas!
Naturli‘ maltiniai ne tik yra pagaminti augaliniu pagrindu, bet ir yra be glitimo bei pažymėti rakto skylutės ženklu – tad skanaus!
GAMINIMAS:
Ruošiama neatšildžius.
Pakepinkite Naturli’ maltinius 10 min. aliejuje ant vidutinės ugnies.
Anglies pėdsakas* 1,7 CO2e/kg ir apie 90 % mažesnis poveikis klimatui, palyginti su maltos jautienos paplotėliais.
* Klimato apskaičiavimas grindžiamas RISE maisto produktų poveikio klimatui duomenų baze, gamintojų informacija, transporto pramonės duomenimis ir ORKLA gamybai būdingais proceso duomenimis.
SUDEDAMOSIOS DALYS:
Vanduo, SOJŲ BALTYMAI (21 %), augalinis aliejus (rapsų), svogūnai, prieskoniai (tarp jų paprikos), druska, kukurūzų krakmolas, česnakai, pomidorai, obuolių ekstraktas, žirnių skaidulos, žirnių krakmolas, natūralios kvapiosios medžiagos, stabilizatorius (metilceliuliozė)
BE GLITIMO.
VIDUTINIS 100G MAISTINGUMAS:
- Energinė vertė 692 kJ/165 kcal
- Riebalai 9,0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g
- Angliavandeniai 3,9 g
- Skaidulinės medžiagos 5,1 g
- Baltymai 15 g
- Druska 1,0 g