- Naturli' -

SOJŲ PJAUSNIAI

NATURLI SOJŲ PJAUSNIAI

Naturli’ sojų pjausniai yra tarsi tikras tradicinis šnicelis, tačiau jis yra 100 % augalinės kilmės.
Naturli pjausnių sudėtyje nėra glitimo ir yra labai daug baltymų, todėl jis tiesiog tirpsta burnoje. Visai kaip tikras šnicelis.
Skanaus!

GAMINIMAS:

Ruošiama neatšildžius.
Kepkite Naturli‘ pjausnius 10 min. vidutinio karštumo aliejuje.

Anglies pėdsakas* 1,6 CO2e/kg ir apie 60 % mažesnis poveikis klimatui, palyginti su kiaulienos šniceliu.

* Klimato apskaičiavimas grindžiamas RISE maisto produktų poveikio klimatui duomenų baze, gamintojų informacija, transporto pramonės duomenimis ir ORKLA gamybai būdingais proceso duomenimis.

SUDEDAMOSIOS DALYS:

vanduo, SOJŲ BALTYMAI (15 %), augalinis aliejus (rapsų), duonos trupiniai be glitimo (ryžių miltai, avinžirnių miltai, kukurūzų krakmolas, druska dekstrozė), ryžių miltai, kukurūzų krakmolas, svogūnai, druska, prieskoniai, žirniai, žirnių krakmolas, natūralios kvapiosios medžiagos, stabilizatorius (metilceliuliozė).

VIDUTINIS 100G MAISTINGUMAS:

  • Energinė vertė 963 kJ/230 kcal
  • Riebalai 13 g
    • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g
  • Angliavandeniai 13 g
    • iš kurių cukrų 0,9 g
  • Skaidulinės medžiagos 4,2 g
  • Baltymai 13 g
  • Druska 1,0 g