- Naturli' -

AUGALINĖS KILMĖS PICA „MEXICANA“

AUGALINĖS KILMĖS PICA „MEXICANA“

Pagaliau galime jums pristatyti Naturli ‘ augalinės kilmės picą „Mexicana“!
100 % augalinė pica su augaliniu faršu ir aštriu Chalapos aitriųjų paprikų prisilietimu!
Su Naturli’ „Mexicana“ dar niekad nebuvo taip lengva pamėgti picą.
Mes ją sukūrėme jums!
Išpakuokite picą, įdėkite į orkaitę, ir viskas!
Patiekite.

GAMINIMAS
Kepkite išėmę tiesiai iš šaldiklio. 225 °C (karštu oru 200 °C).
1. Išimkite picą iš dėžutės ir nuimkite plastiką.
2. Kepkite picą skardoje orkaitės viduryje maždaug 14–16 min.
Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo orkaitės.

Anglies pėdsakas* 1,2 CO2e/kg ir apie 80 % mažesnis poveikis klimatui, palyginti su pica su malta jautiena.

 

*Klimato apskaičiavimas grindžiamas RISE maisto produktų poveikio klimatui duomenų baze, gamintojų informacija, transporto pramonės duomenimis ir ORKLA gamybai būdingais proceso duomenimis.

SUDEDAMOSIOS DALYS:

padas: KVIETINIAI MILTAI, vanduo, augalinis aliejus (rapsų), mielės, druska.

įdaras: veganiškas faršas (vanduo, SOJŲ BALTYMAI, augalinis aliejus (rapsų), svogūnai, druska, prieskoniai, natūralios kvapiosios medžiagos, karamelizuotas cukrus), vanduo, pomidorų tyrė, modifikuotas krakmolas, augalinis aliejus (kokosų), paprikos, pomidorai, žaliosios aitriosios paprikos, uoginės paprikos, prieskoniai ir prieskonių ekstraktai (tarp jų kuminas, česnakai, juodieji pipirai), cukrus, dekstrozė, druska, bambuko skaidulos, natūrali kvapioji medžiaga, emulsikliai (citrinų rūgštis, natrio fosfatas), dažikliai (paprikų ekstraktas, karotenai). Sudėtyje gali būti PIENO pėdsakų. Vienai picai naudojama 18 % veganiško faršo ir 3 % paprikų.

VIDUTINIS 100G MAISTINGUMAS:

  • Energinė vertė 881 kJ/211 kcal
  • Riebalai 7,7 g
    • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,9 g
  • Angliavandeniai 27 g
    • iš kurių cukrų 2,3 g
  • Baltymai 7,0 g
  • Druska 1,0 g