1. Orkaitę įkaitinkite iki 220 ᵒC temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Paruoškite bulves. Bulves gerai nuplaukite, odeles švariai nušveiskite, bet neskuskite. Ištrinkite šlakeliu aliejaus, apibarstykite trupučiu druskos. Išdėliokite bulves ant kepimo popieriaus ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 40-60 minučių, priklausomai nuo bulvių dydžio. Įpusėjus kepimo laikui, bulves apverskite. Bulvės bus tinkamai iškepusios, kai galėsite lengvai į jas įsmeigti šakutę.
3. Bulvėms iškepus, jas iš orkaitės išimkite, bet orkaitę palikite toliau kaisti.
4. Kol bulvės kepa, paruoškite įdarą. Keptuvę įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies. Įpilkite šaukštą aliejaus. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Maišydami pakepinkite porą minučių, kol suminkštės.
5. Suberkite šaldytą NATURLI sojų faršą ir pamaišydami kepkite dar apie 10 minučių. Įmaišykite juodąsias pupeles ir dar porą minučių pakaitinkite. Nuimkite nuo ugnies.
6. Paruoškite įdarytas bulves. Iškepusioms bulvėms leiskite kelias minutes atvėsti. Tuomet padarykite gilias įpjovas skersai ir išilgai.
7. „Atidarykite“ bulves ir į kiekvienos centrą dėkite po šaukštelį augalinio sviesto, ant viršaus – po dosnų šaukštą paruošto sojų faršo įdaro. Užberkite tarkuoto augalinio mocarelos gaminio.
8. Grąžinkite bulves į įkaitintą orkaitę ir kepkite dar apie 10 minučių, kol sūris sušils, ims lydytis.
9. Patiekite. Apkeptas bulves išimkite iš orkaitės. Pagardinkite veganiška grietine, avokado gabalėliais, saldžiais kukurūzais, pomidorų puselėmis, žiupsniu druskos ir pipirų. Papuoškite kalendrų šakelėmis ir patiekite.