Spagečiai su penktuoju UMAMI skoniu

Į pasūdytą vandenį supilkite 2 šaukštus aliejaus, užvirkite ir dėkite spagečius. Virkite juos pagal ant pakuotės nurodytą laiką.
Į keptuvę pilkite 4 šaukštus aliejaus, dėkite smulkintą česnaką, smulkiai supjaustytą svogūną ir apkepkite 1 minutę.
Suberkite griežinėliais pjaustytus grybus, apkepinkite kelias minutes ir dėkite pomidorų pastą, įberkite cukraus, druskos. Sudėkite pomidoriukus, NATURLI padažą „Umami original“. Viską maišykite apie 1 minutę.
Suberkite smulkintas petražoles, supilkite apelsino sultis, įtarkuokite citrinos ir apelsino žievelės.
Makaronus nukoškite, dėkite į lėkštę. Užpilkite ir permaišykite su padažu.
Puoškite petražolių lapeliais, užtarkuokite parmezano sūrio alternatyvos, galite paskaninti šaukštu alyvuogių aliejaus.

ALFO PATARIMAI
NATURLI padažas UAMAMI „originalus“ sustiprina patiekalo skonį. Gaminimą su šiuo padažu ir be jo galima prilyginti braidžiojimui jūroje ir ežere – abiem atvejais esate vandenyje, bet gaminimas su padažu kaip ir buvimas jūroje – priverčia jus pasijusti visiškai kitaip.
Šiam patiekalui galite naudoti visus mėgstamus grybus: „shitaki“, pievagrybius, voveraites ir kt.
Jei nemėgstate petražolių, žalumynus galite pasirinkti pagal skonį. Prie makaronų labai tiktų ir bazilikai.
Nebijokite citrinos, apelsino ir grybų derinio. Jie puikiai vienas kitą papildo ir sukuria nuostabią draugystę.