„Umamiškų” baklažanų brusketos

Į keptuvę supilkite aliejų, gerai įkaitinkite ir dėkite griežinėliais supjaustytą baklažaną, apkepinkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Apibarstykite smulkintu česnaku, tepkite NATURLI padažą „Umami smoked onion“, nuimkite nuo ugnies ir dar šiek tiek palaikykite karštoje keptuvėje.
Duoną perpjaukite per pusę ir paskrudinkite.
Ant paskrudintos duonos tepkite humusą, užberkite smulkinto saliero lapkočio, dėkite tris per pusę perlenktus baklažano gabaliukus, užberkite mėgstamų riešutų ar sėklų, papuoškite mėtų lapeliais, užtarkuokite citrinos žievelės.

ALFO PATARIMAI
Vietoje mėtų galite rinktis kalendrą, ji čia puikiai tiks.
Humusą galite keisti tepamu „sūriu”.
Baklažanus galite kepti ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje apšlakstę alyvuogių aliejumi.
Patartina valgyti šiltus, bet jie tikrai bus skanūs ir šalti.