Žiedinių kopūstų ir avinžirnių karis

1. Gilesnę keptuvę ar storadugnį puodą įkaitinkite virš vidutinės kaitros. Įdėkite du šaukštus kokosų aliejaus ir leiskite ištirpti, įkaisti.
2. Suberkite smulkiais kubeliais supjaustytus svogūnus ir maišydami pakepinkite, kol suminkštės. Suberkite tarkuotas česnako skilteles ir tarkuotą imbiero šaknį. Maišydami pakepinkite dar minutę. Įmaišykite pomidorų pastą ir dar trumpai pakaitinkite.
3. Supilkite kokosų pieną, kreminį avižų gaminį, suberkite prieskonius. Kaitinkite virš vidutinio dydžio kaitros, kol užvirs.
4. Suberkite avinžirnius, stambokais gabalėliais supjaustytą žiedinį kopūstą. Sumažinkite ugnį ir virkite apie 15-20 minučių, kol kopūstas suminkštės. Paragaukite, jei norisi – įberkite papildomą žiupsnį prieskonių.
5. Patiekite su virtais ryžiais, avokado griežinėliais, plonai pjaustytais raudonojo svogūno pusžiedžiais, žaliosios citrinos skiltelėmis ir šviežių kalendrų lapeliais.