Augalinis tinginys

1. Sausainius sulaužykite gabalėliais ir suberkite į dubenį. Ten pat suberkite kepintus lazdynų riešutus.
2. Į puodą sudėkite gabalėliais sulaužytą juodąjį šokoladą ir NATURLI Vegan Block. Kaitinkite virš lėtos ugnies maišydami, kol produktai ištirps ir gausite vientisos tekstūros masę.
3. Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite kokosų pieną, klevų sirupą ir kakavą.
4. Paruoštą šokoladinę masę supilkite į dubenį su sausainiais ir riešutais. Išmaišykite, kad neliktų sausų sausainių gabalėlių.
5. Kepimo formą (25×11 cm dydžio) išklokite maistine plėvele, folija ar kepimo popieriumi. Sukrėskite paruoštą masę, paspauskite, kad neliktų oro tarpų.
6. Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį, kol pilnai sustings. Pjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir ragaukite.