24 valandas vandenyje išmirkykite anakardžius.
Kitą dieną pradedame gaminti karamelinius traškučius.
Ištirpinkite cukrų iki šviesiai rudos spalvos, nukelkite jį nuo ugnies, įmaišykite „NATURLI’ Vegan Block“ ir druską.
Maišykite tol, kol sudėtinės dalys visiškai ištirps.
Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus viršutinės kokosų pieno skardinės masės – šaukštu išmaišykite iki vientisos konsistencijos, leiskite sustingti sutraiškykite ir pasidėkite patiekti.
Pagrindas
Ištirpinkite „NATURLI’ Vegan Block“, iki stambaus malimo miltų sumalkite graikinius riešutus.
Sumaišykite „NATURLI’ Vegan Block“, riešutus ir kokosų miltus.
Kepimo popieriumi išklokite 20 cm skersmens apvalią kepimo formą nuimamais šonais.
Mase standžiai išklokite dugną ir atšaldykite.
Įdaras
Nusausinkite ir sutrinkite anakardžius.
5 valgomuosius šaukštus „NATURLI’ Cuisine“ sumaišykite su agaru.
Likusią „NATURLI’ Cuisine“ dalį užvirinkite su kokosų pienu, sirupu ir aliejumi, o „NATURLI’ Cuisine“ likutį išmaišykite su agaru.
Gerai išmaišykite, leiskite šiek tiek atvėsti ir įmaišykite anakardžių riešutus – išpilkite ant dugno ir padėkite į šaldytuvą maždaug 4 valandoms, kol sustings.