Kibinų konkurentai – pyragėliai ant šakos

PARUOŠIMAS

Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Kepkite juos keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Įdėkite NATURLI sojų faršą, suberkite prieskonius ir pakepkite. Sudėkite špinatus ir patroškinkite, kol suminkštės.
Įdėkite 3 šaukštus „grietinės” alternatyvos, suberkite citrinos žievelę, gerai išmaišykite ir palikite ant ugnies 1 min. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Iš sluoksniuotos tešlos iškirpkite kvadratus. Dėkite paruoštą faršą kvadrato centre. Dešinėje pusėje padėkite šakelę. Sulenkite tešlą, kad susidarytumėte trikampį. Paspauskite kampus, kad neišbyrėtų užpildas, ir pritvirtinkite šakelę.
Ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, sudėkite gautus pyragėlius ir patepkite juos likusią augalinės grietinės alternatyva.
Įdėkite juos į orkaitę ir kepkite 180 ° C temperatūroje su oro kepimo funkcija 20–25 min., kol pagels.