Mėsainis su šviežių kopūstų salotomis

Mėsainių bandelės: 

Mieles ištirpinkite drungname vandenyje. Suberkite druską, avižų sėlenas, rugines kruopas, ištirpintą „NATURLI’ Vegan block“, miltus ir gerai išminkykite.

Palikite tešlą kilti apie 45 min. Tuomet ją padalinkite į 10 bandelių, jas išdėliokite ant kepimo popieriaus ir lengvai spustelėkite, kad taptų plokštesnės. Palikite bandeles kilti maždaug 45 min.

Tuomet dailiai iškilusias bandeles pabadykite pirštais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska.

Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 25 min.

Leiskite bandelėms visiškai atvėsti ant grotelių.  

Šviežių kopūstų salotos:

Iš aliejaus, citrinų sulčių, garstyčių ir „NATURLI’ Cuisine“ sumaišykite užpilą. Jei mėgstate saldžiau, įberkite cukraus.

Užpilkite juo supjaustytas daržoves ir išmaišykite.

Naturli sojų maltinukus pakepinkite su trupučiu „NATURLI’ Vegan block“

Iš bandelių, maltinukų ir šviežių kopūstų salotų suformuokite gardžius mėsainius. O jei norite dar ir pirštus apsilaižyti, galite juos pagardinti kepsnių padažu.