Pastarnokus nulupkite ir supjaustykite išilgai maždaug ½ cm storio griežinėliais.
Maždaug 10 min. kepkite juos orkaitėje be aliejaus 200 laipsnių temperatūroje (tešla lengviau prilimpa, kai pastarnokai yra be aliejaus).
Tuomet iš likusių ingredientų užmaišykite tešlą. Jos konsistencija turėtų būti kaip tirštos blynų tešlos.
Iš pradžių atvėsusius pastarnokų griežinėlius susukite į tešlą, tuomet apvoliokite džiūvėsėliuose (jei vengiate glitimo, vietoje džiūvėsėlių naudokite sezamų sėklas, stambiai maltus kukurūzų miltus arba susmulkintus kukurūzų dribsnius). Jei tešla slysta nuo griežinėlių, vadinasi, ji yra per skysta, ir reikia įberti šiek tiek daugiau miltų.
Apvoliotus pastarnokų griežinėlius vidutinės kaitros keptuvėje ant išlydyto „NATURLI’ Vegan block“ kepkite tol, kol jie taps dailiai auksinės spalvos.
Pastarnokų kepsnelius valgykite šiltus su keptomis bulvėmis arba pasilikite kitai dienai ir patiekite šaltus ant rupios pilnagrūdės ruginės duonos su salotų lapais, pomidorų griežinėliais, agurkų griežinėliais su svogūnų žiedais.