UMAMI užtepėlė (konkurentė humusui)

PARUOŠIMAS

Į virtuvinį smulkintuvą sudėkite pupeles, džiovintus pomidorus, česnaką, NATURLI UMAMI padažą „Originalus“, įberkite druskos, pipirų. Supilkite apelsino ir citrinos sultis, suberkite jų žieveles ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos, ji turėtų būti humuso tirštumo.
Serviruokite užtepėlę lėkštėje, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užberkite pipirų ir viską papuoškite gėlėmis ir žalumynais. Valgykite kabindami užtepėlę mėgstamomis salotomis, ridikėliais, agurkais ar kitais mėgstamais ingredientais.

ALFO IVANAUSKO PATARIMAI:
UMAMI padažas šiai užtepėlei suteikia ypatingą, unikalų ir neatsivalgomą poskonį.
Mėgstantiems aštriau – galite užtepėlę paskaninti aitriosiomis paprikomis.
Užtepėlė puikiai tinka pertepimams ruošiant įvairiausius sumuštinius.
Užtepėlė patiks mėgstantiems humusą, bet ji yra daug švelnesnė ir umamiškesnė.