Augaliniai keksiukai su tepamu kremu

Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tuomet iš šaldytuvo išimkite „NATURLI’ Vegan Block“ ir leiskite atšilti iki kambario temperatūros. Į dubenį persijokite miltus, kepimo sodą ir kakavos miltelius. Tuomet berkite cukrų, druską ir gerai išmaišykite. Paimkite kitą dubenį ir sumaišykite visas skystąsias sudedamąsias dalis. Skystųjų sudedamųjų dalių masę supilkite į sausąją ir maišykite tol, kol tešla taps vientisa. Sudėkite keksiukų formeles į plieninę formą. Tešlą supilkite į konditerinį maišelį, išpjaukite nedidelę skylutę ir iki pusės pripildykite keksiukų formeles tešla. Paimkite 1-2 šokolado gabaliukus ir įdėkite į kiekvieno keksiuko masę. Spustelėkite šokoladą vidun, kad jis paskęstų tešloje. Pašaukite keksiukus į orkaitę 10-15 min., nepamirškite dantų krapštuku po 10 min. patikrinti, ar jie jau iškepė ir, jei dar tešla prie dantų krapštuko limpa, leiskite jiems pakepti dar 1-2 min. 

Keksiukams bekepant orkaitėje metas gaminti šokoladinį kremą. 2 min. plakite „NATURLI’ Vegan Block“, tada po 1/3 įsijokite kakavos miltelius ir cukraus pudrą, kol masė pavirs kremu. Įpilkite sojų gėrimo ir vanilės pastos, plakite iki vientisos masės. Kremą sudėkite į konditerinį maišelį su rožės formos angele, ir juo kruopščiai papuoškite atvėsusius keksiukus.