Augalinis „sūrio” pyragas

PARUOŠIMAS

Stambiai susmulkinkite anakardžių riešutus, užpilkite verdančiu vandeniu ir leiskite jiems pastovėti maždaug vieną valandą. Sutrinkite datules, kol jos bus vientisos masės. Susmilkinkite migdolus ir sumaišykite juos su datulių mase.
Paskleiskite gautą masę stipriai paspausdami į maždaug 20cm diametro formą. Įdėkite į šaldiklį.
Išmirkytus anakardžių riešutus sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis, kokosų aliejumi, Naturli’ ekologišku avižų kreminiu gaminiu (Cuisine), klevų sirupu bei žaliųjų citrinų žievele.
Gautą masę supilkite ant atšaldyto pagrindo ir įdėkite viską į šaldiklį dar mažiausiai 4 valandoms.
Patiekite su karamelizuotais kukurūzų spragėsiais: išlydykite Naturli’ Vegan Block su cukrumi, suberkite kukurūzų spragėsius ir gerai išmaišykite.