PARUOŠIMAS
Pašildykite avižų gėrimą ir ištirpinkite jame mieles.
Sumaišykite kitus tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkykite.
Tešla turi būti lipni.
Leiskite tešlai valandą pakilti.
Pasiruoškite įdarą: nedideliame dubenyje sumaišykite Naturli’ Venga Block, rudąjį cukrų, cinamoną ir palikite pastovėti.
Ant stalo vėl išminkykite tešlą su miltais. Ją iškočiokite iki 40 × 50 cm ir užtepkite paruoštą įdarą.
Susukite tešlą taip, kad turėtumėte 50 cm ruloną.
Dabar ruloną supjaustykite maždaug 4 cm storio riekėmis (į maždaug 12 vnt).
Įdėkite gautus gabalėlius į formą.
Leiskite jiems 30 minučių pakilti formoje. Kepkite uždengę 200 laipsnių Celcijaus temperatūroje apie 12–15 minučių ir apie 15 minučių atidengę.
Papuošimas:
Sumaišykite espresso kavą ir cukraus pudrą bei apšlakstykite bandeles.