Išplakite kiaušinį su Naturli augaline grietinėlės alternatyva (ekologišku kreminiu avižų gaminiu). Sudėkite medų ir druską ir išmaišykite. Suberkite cukrų bei kepimo miltelius ir gerai visk išmaišę palikite pastovėti 10-15min.
Didesnes avietes ir mėlynes padalinkite perpus, suberkite visas uogas, citrinos žievelę ir keletą šaukštų aliejaus į tešlą ir viską atsakgiai išmaišykite.
Nedidelėje kaitroje įkaitinkite keptuvę, įpilkite truputį aliejaus ir formuokite nedidelius blynelius. Apkepkite iš abiejų pusių. Patiekite su šviežiomis uogomis ir Naturli ekologišku avižų gaminiu.
ALFO patarimai:
Tešlą galite paskaninti cinamonu ar vaniliniu cukrumi
Vietoj uogų galite naudoti mažus obuolių gabalėlius
Vietoj citrinos žievelės galima naudoti apelsino žievelę
Kukurūzų miltus galima pakeisti kvietiniais miltais