Citrininės duonutės su aguonomis

Bananą sutrinkite iki vientisos masės ir sumaišykite su cukrumi (tam puikiai tiks valgomasis šaukštas), įpilkite ryžių gėrimą, citrinos sultis ir išlydytą „NATURLI’ Vegan block“.

Perpjaukite vanilės ankštį, išskobkite  grūdelius ir juos sutrinkite su citrinų žievelėmis ir likusiu cukrumi. Sumaišykite gautą masę su miltais, kepimo milteliais, soda ir druska, tuomet – su skystosiomis sudedamosiomis dalimis, aguonomis ir greitai išmaišykite.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (įjunkite konvekcinį režimą).

Plakite „Aqua Faba“ tol, kol skystis virs visiškai standžia ir puria mase, ir atsargiai įmaišykite jį į tešlą.

Tešlą išdėliokite į formeles (turi būti užpildyta maždaug ¾) ir kepkite apie 16 min.

Leiskite duonutėms ramiai atvėsti ant grotelių.