Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Ištirpinkite NATURLI’ Vegan Block ir supilkite į dubenį su ruduoju cukrumi. Gerai viską išplakite ir įpilkite sirupo.
Paimkite naują dubenį ir persijokite į jį visas sausąsias sudedamąsias dalis. Į dubenį sutarkuokite apelsino žievelę. Viską išmaišykite ir sudėkite skystąsias sudedamąsias dalis. Kruopščiai išmaišykite iki tirštos masės.
Tešlą išklokite ant maistinės plėvelės ir suformuokite pailgą formą. Įdėkite tešlą į šaldiklį 15 min. arba bent 40 min. leiskite jai kietėti šaldytuve.
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ar šaldiklio ir nulupkite plėvelę. Supjaustykite plonomis juostelėmis ir perdėkite sausainėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Imbierinius sausainius kepkite 7−10 min.