Obuolių ir bananų sluoksniuotis su traškiais javainiais

1. Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais, bananus – griežinėliais.
2. Į keptuvę sudėkite pjaustytus vaisius, suberkite cukrų, cinamoną, įspauskite citrinos sulčių. Viską pakaitinkite, kad vaisiai lengvai karamelizuotųsi. Neperkepkite, kad vaisiai netaptų koše.
3. Į stiklinę suberkite javainius, pilkite fermentuotą migdolų produktą (darykite du sluoksnius). Ir sudėkite dar karštus, karamelizuotus vaisius.

ALFO PATARIMAI:
· Šį desertą galite valgyti ir šiltą, ir atvėsusį.
· Vietoj obuolių galite rinktis šviežias kriaušes.
· Jei naudojate rūgščius obuolius, vietoj citrinos sulčių galite pilti apelsino sultis.