Prieš gaminant ryžių pudingą košė turi visiškai atvėsti. Tada iki standumo elektriniu plaktuvu išplakite „NATURLI’ Cuisine“ ir pupenių tirštiklį (vadinamąją guaro dervą). Tai gali užtrukti 5–10 min. Supilkite masę į išvirtą ir atvėsintą košę, suberkite vanilinį cukrų ir nuluptus, sukapotus migdolus. Jeigu norite padaryti malonią staigmeną, sveiką migdolo riešutą pudinge radusiam asmeniui galite padovanoti dovanėlę, taigi, tuomet įdėkite ir jį. Ryžių pudingą, kol valgysite, laikykite šaldytuve. Patiekite su vyšnių ar braškių padažu ir, jei mėgstate, ant viršaus užbarstykite kapotų migdolų.
Ryžių pudingas
12 asmenų:
Viena porcija paruoštos ir atvėsintos ryžių košės.
500 ml NATURLI’ augalinio kreminio gaminio „Cuisine“
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
150 gramų nuluptų ir sukapotų migdolų
1 sveikas, nuluptas migdolas
truputis pupenių tirštiklio (vadinamosios guaro dervos) arba „Xantana“ (galima įsigyti sveiko maisto parduotuvėse)
vyšnių arba braškių padažas